A

bemutatja

országos hamburgersütő verseny
& steaksütő tusa

A HAMBURGER
ÜNNEPE
DEBRECENBEN
2024. szeptember 7.

Profi pénzdíjas hamburgersütő verseny Az ország burgere címért,
kiegészülve egy steaksütő tusával.

2024-ban immár 4. alkalommal lesz Debrecen egy napra a burger fővárosa!

Legyen Tiéd az ország burgere!!

Egy fantasztikus nap a hamburger körül. Profi egyéni verseny, egyéni amatőr-, freestyle- és junior kategória, illetve csapatverseny családoknak, barátoknak, céges csapatoknak! Ha kedved van, a burger mellett steak kategóriában is indulhatsz!

Ha szereted a burgert és a minőségi húsokat, akkor akár résztvevőként, akár nézőként itt a helyed. Szeptemberben megtudjuk ki az a mester, aki megalkotja az ország burgerét. A profi versenyen komoly pénzdíjakért, értékes ajádnékokért és persze a vándorserlegért is folyik a küzdelem. Várjuk a baráti-, céges- és családi csapatok nevezését, rendezünk versenyt egyéni, amatőr, freestyle (minden ami nem marhahús), és junior kategóriában is.
Emellett a grillrácson akár steak kategóriában is indulhatsz majd!

A rendezvényen profik tartanak burgersütő- és grill oktatást, lesz élő zenei program, kóstolhatsz finom házi söröket és persze hamburger és barbecue finomságokat.

Kategóriák

Hamburgersütő verseny

A szakmában jártas, gyakorlott szereplők egyéni versenye. A győztes alkotás kapja az ország burgere címet!

(A profi kategóriában induló nem nevezhet sem amatőr, sem csapat amatör kategóriában.)

Nevezési díj: 24.000.- Ft/fő

A profi kategóriában induló, ha steakkel is megmérettetné magát, kedvezményesen együtt 39.000.- Ft-ért nevezhet. 

Az első helyezett jutalma 250.000.- Ft pénznyeremény, valamint Az ország burgere cím mellé járó vándorserleg.

A második helyezett 80.000.- a harmadik helyezett 50.000.- Ft pénzjutalomban részesül.

Ha nem vagy hivatásos burgerkészítő, viszont szívesen megméretnéd magad egy versenyen akkor itt a helyed.

Nevezési díj: 10.000.- Ft/fő

Ha a buger mellett szívesen kipróbálnád magad steakkel is, úgy kedvezményesen +15.000.- Ft-ért választhatod mellé. 

Az első 3 helyezett tárgynyereményben részesül összesen 80.000.- Ft értékben.

Ha a lámpaláz visszatart az egyéni indulástól, vagy csak úgy érzitek együtt tudtok nagyot alkotni, induljatok csapatban. 2-4 fős családi, baráti társaságok, céges kollektívák jelentkezését várjuk.

Nevezési díj: 20.000.- Ft/csapat

Ha a buger mellett szívesen kipróbálnátok magatokat steakkel is, úgy kedvezményesen +15.000.- Ft-ért nevezhettek mellé. 

Az első helyezett díja 50.000.- Ft pénznyeremény.

A második és harmadik  helyezett tárgynyereményben részesül összesen 70.000.- Ft értékben.

Nem a marhahús a kedvenc alapanyagod? Akkor ez a Te kategóriád! Csirke, hal, vagy akár vegán pogácsa is lehet benne. A lényeg, hogy az összetevő darálva, apróra vágva kerüljön felhasználásra, hisz attól burger a burger.

Nevezési díj: 10.000.- Ft/fő

Ha a buger mellett szívesen kipróbálnád magad steakkel is, úgy kedvezményesen +15.000.- Ft-ért nevezhetsz mellé.

Az első 3 helyezett tárgynyereményben részesül összesen 80.000.- Ft értékben.

12-18* év közötti bátor fiatalok kategóriája, akik tudják, a burgersütést nem lehet elég korán kezdeni, és ezt meg is szeretnék mutatni.

Nevezési díj: 3.000.- Ft/fő

Az első 3 helyezett tárgynyereményben részesül összesen 60.000.- Ft értékben.

 

*12 év alatti versenyző szülői felügyelet mellett indulhat.

Steaksütő tusa

A steaksütő tusában csak egy kategória lesz melybe nevezni lehet. Teljesen mindegy minek tartod magad, itt profi leszel.

Az alapanyagot a szervezők biztosítják, minden induló egy Hortbágy Angus chuck eye szeletet kap mellyel dolgozhat.

Nevezési díj: 18.000.- Ft/fő

Az első helyezett jutalma 80.000.- Ft pénznyeremény.

Kategóriák

Hamburgersütő verseny

Egyéni amatőr

Ha nem vagy hivatásos burgerkészítő
10.000 Ft 8.000 Ft /fő
  • Ha imádsz burgert készíteni, de nem ez a hivatásod, itt a helyed.
  • Az első 3 helyezett értékes tárgyjutalmakban részesül a BBQ Mánia, a Chiliyard, a Bamba Marha Burger Bár, illetve a Hortobágy Angus felajánlásaiból.

Csapat open

Ha közösen tudtok nagyot alkotni
20.000 Ft 15.000 Ft /csapat
  • Családi, baráti társaságok, céges kollektívák jelentkezését várjuk.
  • Az első helyezett nyereménye 50e Ft készpénz, valamint értékes tárgyjutalmak.
  • Az második és harmadik helyezett csapat szintén értékes tárgyjutalomban részesül.

Freestyle

Minden, ami nem marhahús
10.000Ft 8.000Ft /fő
  • Ha nem marhahússal készül a kedvenc burgered, itt tudsz indulni.
  • Az első 3 helyezett értékes tárgyjutalmakban részesül a BBQ Mánia, a Chiliyard, a Bamba Marha Burger Bár, illetve a Hortobágy Angus felajánlásaiból.

Junior

12-18 év közötti bátor fiatalok kategóriája
3.000Ft 2.000Ft /fő
  • A burgersütést nem lehet elég korán kezdeni, itt megmutathatod.
  • Az első 3 helyezett értékes tárgyjutalmakban részesül a BBQ Mánia, a Chiliyard, a Bamba Marha Burger Bár, illetve a Hortobágy Angus felajánlásaiból.

Steaksütő tusa

Egyéni profi

Bárki indul steak kategóriában, profi lesz
18.000 Ft 15.000 Ft /fő
  • Az alapanyagot a szervezők biztosítják. Minden induló egy
    Hortobágy Angus Picanha szeletet kap, mellyel dolgozhat.
  • Az első helyezett nyereménye 80.000.- Ft készpénz,
    valamint értékes tárgynyeremények.

Zsűri

Hamburger profi kategória

Jani a Burgerblog alapítója, gasztroblogger, a világ élvonalában szereplő budapesti Bamba Marha Burger Bár szakmai vezetője, a Nagy Burgerkönyv szerzője.

Jancsa Jani

A zsűri elnöke


Pataky Péter itthoni séfkarrierjét a debreceni IKON étteremben kezdte, miután hazatért Angliából, ahol igazából megtalálta hivatását. Legfőbb célkitűzése a magyar konyha értékeinek újszerű megmutatása.

Pataky Péter

Séf

Zákány Dani a debreceni Grillakadémia alapítója. A szakácsiskola elvégzése után a Hanna Kincse birtokon dolgozott, majd 2018-ban találkozott Nagy Bencével, aki már addigra beleásta magát a smokerek és a barbecue világába. Dani azóta is a magas minőségű alapanyagok, a speciális sütési technológiák és a füst szeretetének triumvirátusa körül éli életét.

Zákány Dániel

Grillakadémia

Albert István

Tulajdonos
Next Bistro

Steaksütő tusa

Pataky Péter itthoni séfkarrierjét a debreceni IKON étteremben kezdte, miután hazatért Angliából, ahol igazából megtalálta hivatását. Legfőbb célkitűzése a magyar konyha értékeinek újszerű megmutatása.

Pataky Péter

Séf

Zákány Dani a debreceni Grillakadémia alapítója. A szakácsiskola elvégzése után a Hanna Kincse birtokon dolgozott, majd 2018-ban találkozott Nagy Bencével, aki már addigra beleásta magát a smokerek és a barbecue világába. Dani azóta is a magas minőségű alapanyagok, a speciális sütési technológiák és a füst szeretetének triumvirátusa körül éli életét.

Zákány Dániel

Grillakadémia

Rauf Sven Tamás, a Gasztrokibic, blogger, ételkritikus, a budapesti Rauf Cukrászda és Kávézó társtulajdonosa.

Rauf Sven Tamás

a Gasztrokibic

Neumann Tamás az Igazolt Magyar Angus Hús védjeggyel rendelkező Terra Pannonia húsüzem vezetője, élelmiszeripari technológus, 3 évtizede a húsmarhák világában él és dolgozik!

Neumann Tamás

Húsüzem vezető
Terra Pannonia

Versenykiírás

a

bemutatja

Országos hamburger sütő verseny
és steaksütő tusa

A verseny szervezője: Hortobágy Angus Kft.
Kapcsolattartó: Kun Álmos - a szervezőcsapat vezetője

Hamburger sütő verseny

Az eszközeid részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek. A szervezők minden nevező részére 1 db sörasztalt biztosítanak, ezen felüli tároló illetve ülőalkalmatosságról mindenkinek magának kell gondoskodnia.
A verseny kötelező elemét a Hortobágy Angus húspogácsát a szervezők biztosítják. Kivéve a FREESTYLE kategóriában, ahol bármilyen 130-150 grammos darált összetevő, hőkezelve felhasználható. Minden kategóriában tetszés szerinti zsemlében és ízesítéssel elkészítheted a legjobb hamburgeredet a zsűri részére.  A hamburgered bármilyen hőforráson megsütheted.
Amennyiben nincsen saját eszközöd, korlátozottan közös sütő használata egyéni idő ablakkal megoldható.

  • Egyéni profi (max 40 fő)
  • Egyéni amatőr
  • Csapat open (2-4 fős csapat)
  • Junior (12-18 évközött)
  • Freestyle
  • Egyéni profi: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Egyéni amatőr: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Csapat open: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Junior: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Freestyle: Bármilyen darált, vagy apróra vágott hús, állati vagy növényi fehérje, pogácsa formában, hőkezelve

Zárójelben a 07.28-ig élő előnevezési díjak

  • Egyéni profi: 24.000.- Ft/fő (20.000.- Ft/fő)
  • Egyéni amatőr: 10.000.- Ft/fő (8.000.- Ft/fő)
  • Csapat open: 20.000.- Ft/csapat (15.000.- Ft/csapat)
  • Junior: 3.000.- Ft/fő (2.000.- Ft/fő)
  • Freestyle: 10.000.- Ft/fő (8.000.- Ft/fő)

Itt a honlapon a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési díj elutalásával. A nevezési űrlapon egyszerre több kategóriába is lehet nevezni, de ez esetben az összes kiválasztott kategória nevezési díja kiszámlázásra kerül.

A nevezés végső határideje: 2024.08.31. (A nevezési díjnak 09.02-ig be kell érkeznie.)
Előnevezés kedvezményes díjon 2024.07.28. éjfélig!

Értékelés során a bírók megjelenés, kreativitás,  íz és kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott hamburgereket. A legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.
A profi kategóriát egy 4 emberből álló szakmai főzsűri pontozza. A többi kategóriában 1 főbíró vezetésével, külön zsűrivel történik a pontozás.


A főzsűri tagjai:
– Jancsa Jani – Bamba Marha Burger Bár
– A zsűri további tagjait hamarosan közzétesszük

Értékelés során a bírók megjelenés, kreativitás,  íz és kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott hamburgereket. A legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt. Holtverseny esetén az végez elől, aki több zsűritagnál szerepel magasabb helyezésen. Amennyiben így is holtverseny van, akkor a zsűri holtversenyt hirdet. A Profi kategóriát egy 4 emberből álló főzsűri pontozza. A többi kategóriában 1 főbíró vezetésével, külön zsűrivel történik a pontozás. A zsűrizés anonim módon zajlik, a beadott burger sorszámot kap, a zsűri kizárólag ezt a sorszámot ismeri.

  • íz: 0-50 pont
  • megjelenés: 0-50 pont
  • harmónia/arányok: 0-50 pont
  • kreativitás: 0-50 pont

Steaksütő tusa

Minden versenyző 1 szelet Hortobágy Angus picanha-t választ sorsolásos sorrendben a nap elején. A zsűri a steak kategóriában nem csak a hús sütést, alapanyag felhasználást értékeli, hanem komplett tálalást vár, esetlegesen szósszal és körettel. Beadás saját tányéron, 10 perces egyéni időintervallumra időzítve egy rövid leírással, ami szintén kódot kap az anonim értékeléshez.

  • Egyéni profi 

Hortobágy Angus picanha steak

Zárójelben a 07.28-ig élő előnevezési díjak

  • Egyéni profi csak steakkel való indulás esetén: 20.000.- Ft/fő (18.000.- Ft/fő)
  • Egyéni profi hamburger és steak esetén: 15.000.- Ft/fő (14.000.- Ft/fő) !! A hamburger nevezési díjához hozzáadódik !!

Itt a honlapon a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési díj elutalásával. A nevezési űrlapon egyszerre több kategóriába is lehet nevezni, de ez esetben az összes kiválasztott kategória nevezési díja kiszámlázásra kerül.

A nevezés végső határideje: 2024.08.31. (A nevezési díjnak 09.02-ig be kell érkeznie.)
Előnevezés kedvezményes díjon 2024.07.28. éjfélig!

A zsűri a steak kategóriában nem csak a hús sütést, alapanyag felhasználást értékeli, hanem komplett tálalást vár, esetlegesen szósszal és körettel.

Zsűritagok:

  • Zákány Dániel – a Grillakadémia alapítója
  • A zsűri többi tagját hamarosan közzétesszük

Megszerezhető pontok:

  • Nyersanyagok felhasználása (kiemelten hús) : 50 pont
  • Technológia használata (BBQ, grillezési) : 50 pont
  • Fűszerek / Pácok használata, ízharmónia : 50 pont
  • Prezentáció, kinézet, tálalás : 50 pont
  • Ötletesség, kreativitás : 50 pont

A zsűri részére biztosítani kell 1-1 adagot az elkészített ételből saját tányéron tálalva, 10 perces időbeosztással beadva. Kóstolásig szükség esetén a zsűri helyiségben melegítőlámpa biztosítja az étel melegen tartását.

Nevezési űrlap

Kedvezményes előnevezés 07.28. éjfélig

Ennyi időd van még kedvezménnyel nevezni:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc
  • 00mp
Kérjük jelöld be melyik kategóriában nevezel. Több is választható, de ez esetben minden kategória nevezési díja számlázásra kerül.
Kérjük jelöld be, hogy steak kategóriában indulsz-e.
A nevezési díjról minden esetben számlát állítunk ki, ehhez kérjük add meg az adataidat.

Nevezési lista

A listán azok szerepelnek akiktől beérkezett a nevezési díj.
Ha utaltál és mégsem találod magad, kérjük jelezd ügyfélszolgálatunkon.

Hamburger kategória

  1. Batta László
  2. Berecz Attila
  3. Berzétei Sándor
  4. Billege András
  5. Czibere Norbert
  6. Dan Tamás
  7. Fritsch Gergő
  8. Gyöngyösi Zoltán
  9. Józsa Ádám
  10. Konkoly Attila
  11. Magyar Róbert
  12. Mészáros Máté
  13. Ötvös Béla
  14. Pető Mátyás
  15. Rákóczy Gábor
  16. Riczu Gábor
  17. Sági Gergő
  18. Subecz László
  19. Sütő Tamás
  20. Szegedi Krisztián
  21. Szrapkó Hajnalka
  22. Turzai Ferenc
  23. Urbán Christopher
  24. Valkó Tamás
  25. Versegi Tamás
  26. Vizsolyi Róbert
  27. Zádori Márk
  28. Zsirai László
  1. Balázs Fanni
  2. Balogh Zoltán
  3. Cserey István
  4. Dargó Krisztián
  5. Erdei Attila
  6. Horváth Bálint
  7. Hütter Richárd
  8. Karácsony László
  9. Makai András
  10. Papp Ádám
  11. Pintye Zsolt
  12. Porcsin Márk
  13. Veres Péter
  1. Batta László – BBQ Mania Team
  2. Becsky Áron – Becsky család
  3. Bellon Janka – Hullám Bistro
  4. Ekmann László – Farm54
  5. Jepur Péter – Rextorante
  6. Kohári Zsolt – Spring Dawn BBQ
  7. Komódi Bence – Kishegyesi Italdiszkont
  8. Menyhért Viktor – Feketeszakáll
  9. Nagy Gergely – Gránit Team
  10. Nádasdi László – Bagi úr és csapata
  11. Oláh Bertold – FutureManagement
  12. Ónodi Csaba – Hortobágy Menti Húsmarhatartók
  13. Porcsin Márk – Neighburgers
  14. Selyem Krisztián – Burger Boys
  15. Sütő József – Cargill/Purina profik
  16. Szabó Lajos – Kedves Kuzenek Klubja
  17. Vizsolyi Róbert – Forró Kutya BBQ
  1. Batta László
  2. Berecz Attila
  3. Both Szilvia
  4. Dan tamás
  5. Erdei Attila
  6. Fodor Péter
  7. Gyöngyösi Zoltán
  8. Hütter Richárd
  9. Képes Lóránt
  10. Képes Lukács
  11. Makai András
  12. Papp Ádám
  13. Vizsolyi Róbert
  14. Zádori Márk
  15. Zsirai László
  1. Anga Martin
  2. Batta Rozina
  3. Berecz Hunor
  4. Cservák Zaránd
  5. Ekmann Veronika
  6. Karaba Koppány Levente
  7. Katona Hanga
  8. Thür Dominic
  9. Vágó Imre
  10. Zsiray Áron

Steaksütő tusa

  1. Batta László
  2. Becsky Áron
  3. Berecz Attila
  4. Cserey István
  5. Magyar Róbert
  6. Makai András
  7. Papp Ádám
  8. Subecz László
  9. Sütő Tamás
  10. Vizsolyi Róbert

Versenykiírás

a

bemutatja

Országos hamburger sütő verseny
és steaksütő tusa

A verseny szervezője: Hortobágy Angus Kft.
Kapcsolattartó: Kun Álmos - a szervezőcsapat vezetője

Hamburger kategória

A verseny leírása

Az eszközeid részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek. A szervezők minden nevező részére 1 db sörasztalt biztosítanak, ezen felüli tároló illetve ülőalkalmatosságról mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A verseny kötelező elemét a Hortobágy Angus húspogácsát a szervezők biztosítják. Kivéve a FREESTYLE kategóriában, ahol bármilyen 130-150 grammos darált összetevő, hőkezelve felhasználható. Minden kategóriában tetszés szerinti zsemlében és ízesítéssel elkészítheted a legjobb hamburgeredet a zsűri részére.  A hamburgered bármilyen hőforráson megsütheted. Amennyiben nincsen saját eszközöd, korlátozottan közös sütő használata egyéni idő ablakkal megoldható.

Kategóriák

  • Egyéni profi (max 40 fő)
  • Egyéni amatőr
  • Csapat amatőr (2-4 fős csapat)
  • Junior (12-18 év között)
  • Freestyle

Kötelező alapanyag

  • Egyéni profi: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Egyéni amatőr: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Csapat amatőr: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Junior: Hortobágy Angus húspogácsa
  • Freestyle: Bármilyen darált, vagy apróra vágott hús, állati vagy növényi fehérje, pogácsa formában, hőkezelve

Nevezési díjak

Zárójelben az előnevezési díjak.

  • Egyéni profi: 24.000.- Ft/fő (20.000.- Ft/fő)
  • Egyéni amatőr: 10.000.- Ft/fő (8.000.- Ft/fő)
  • Csapat amatőr: 20.000.- Ft/csapat (15.000.- Ft/csapat)
  • Junior: 3.000.- Ft/fő (2.000.- Ft/fő)
  • Freestyle: 10.000.- Ft/fő (8.000.- Ft/fő)

Nevezés

Itt a honlapon a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési díj elutalásával. A nevezési űrlapon egyszerre több kategóriába is lehet nevezni, de ez esetben az összes kiválasztott kategória nevezési díja kiszámlázásra kerül.

A nevezés végső határideje: 2023.08.27. (A nevezési díjnak 08.29. keddig be kell érkeznie.)

Előnevezés kedvezményes díjon 2023.07.31. éjfélig!

Zsűrizés

Értékelés során a bírók megjelenés, kreativitás,  íz és kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott hamburgereket. A legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

A profi kategóriát egy 4 emberből álló szakmai főzsűri pontozza. A többi kategóriában 1 főbíró vezetésével, külön zsűrivel történik a pontozás.

A főzsűri tagjai

  • Jancsa Jani – Bamba Marha Burger Bár
  • Pataky Péter – Séf
  • Zákány Dániel – a Grillakadémia alapítója
  • Albert István – Tulajdonos – Next Bistro

Pontozás

Értékelés során a bírók megjelenés, kreativitás,  íz és kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott hamburgereket. A legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt. Holtverseny esetén az végez elől, aki több zsűritagnál szerepel magasabb helyezésen. Amennyiben így is holtverseny van, akkor a zsűr holtversenyt hirdet. A Profi kategóriát egy 4 emberből álló főzsűri pontozza. A többi kategóriában 1 főbíró vezetésével, külön zsűrivel történik a pontozás. A zsűrizés anonim módon zajlik, a beadott burger sorszámot kap, a zsűri kizárólag ezt a sorszámot ismeri.

Megszerezhető pontok:

  • íz: 0-50 pont
  • megjelenés: 0-50 pont
  • harmónia/arányok: 0-50 pont
  • kreativitás: 0-50 pont

Steak kategória

A verseny leírása

Minden versenyző 1 szelet Hortobágy Angus chuck eye-t választ sorsolásos sorrendben a nap elején. A zsűri a steak kategóriában nem csak a hús sütést, alapanyag felhasználást értékeli, hanem komplett tálalást vár, esetlegesen szósszal és körettel. Beadás saját tányéron, 10 perces egyéni időintervallumra időzítve egy rövid leírással, ami szintén kódot kap az anonim értékeléshez.

Kategóriák

  • Egyéni profi

Kötelező alapanyag

Hortobágy Angus chuck eye steak

Nevezési díjak

Zárójelben az előnevezési díjak.

  • Egyéni profi csak steakkel való indulás esetén: 20.000.- Ft/fő (18.000.- Ft/fő)
  • Egyéni profi hamburger és steak esetén: 15.000.- Ft/fő (14.000.- Ft/fő) !! A hamburger nevezési díjához hozzáadódik !!

Nevezés

Itt a honlapon a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési díj elutalásával. A nevezési űrlapon egyszerre több kategóriába is lehet nevezni, de ez esetben az összes kiválasztott kategória nevezési díja kiszámlázásra kerül.

A nevezés végső határideje: 2023.08.27. (A nevezési díjnak 08.29. keddig be kell érkeznie.)

Előnevezés kedvezményes díjon 2023.07.30. éjfélig!

Zsűrizés-pontozás

A zsűri a steak kategóriában nem csak a hús sütést, alapanyag felhasználást értékeli, hanem komplett tálalást vár, esetlegesen szósszal és körettel.

Megszerezhető pontok:

  • Nyersanyagok felhasználása (kiemelten hús) : 50 pont
  • Technológia használata (BBQ, grillezési) : 50 pont
  • Fűszerek / Pácok használata, ízharmónia : 50 pont
  • Prezentáció, kinézet, tálalás : 50 pont
  • Ötletesség, kreativitás : 50 pont

Zsűritagok:

  • Pataky Péter – Séf
  • Zákány Dániel – a Grillakadémia alapítója
  • Rauf Sven Tamás – a Gastrokibic
  • Neumann Tamás – Húsüzem vezető-Terra Pannonia

Kóstolás-időzítés

A zsűri részére biztosítani kell 1-1 adagot az elkészített ételből saját tányéron tálalva, 10 perces időbeosztással beadva. Kóstolásig szükség esetén a zsűri helyiségben melegítőlámpa biztosítja az étel melegen tartását.

Díjazás

1. Helyezett 80 ezer forintos pénzdíj
 

A tavalyi verseny végeredménye

A 2023. évi Szaft 'N Burger országos hamburgersütő verseny & steaksütő tusa díjazottjai

Hamburger kategória

Zsűritagok száma: 4

Megszerezhető összpontszám: 800 pont.

Helyezés Versenyző neve Pontszám
1
Józsa Ádám
708
2
Zádori Márk
674
3
Berecz Attila
660
4
Batta László
652
5
Riczu Gábor
620
6
Versegi Tamás
608

Zsűritagok száma: 3

Megszerezhető összpontszám: 600 pont.

Helyezés Versenyző neve Pontszám
1
Cserey István
600
2
Erdei Attila
586
3
Dargó Krisztián
528
4
Horváth Bálint
516
5
Balogh Zoltán
510
6
Veres Péter
486

Zsűritagok száma: 3

Megszerezhető összpontszám: 600 pont.

Helyezés Csapat neve Pontszám
1
BBQ Mania Team
552
2
Kedves Kuzenek Klubja
550
3
Rextorante
526
4
Feketeszakáll
516
5
Hullám Bistro
504
6
Hortobány Menti Húsmarhatartók Szövetkezete
502

Zsűritagok száma: 3

Megszerezhető összpontszám: 600 pont.

Helyezés Versenyző neve Pontszám
1
Makai András
586
2
Zádori Márk
584
3
Vizsolyi Róbert
524
4
Zádori Tibor
486
5
Berecz Attila
450
6
Gyöngyösi Zoltán
440

Zsűritagok száma: 3

Megszerezhető összpontszám: 600 pont.

Helyezés Versenyző neve Pontszám
1
Karaba Koppány Levente
532
2
Thür Dominic
512
3
Batta Rozina
446
4
Zsiray Áron
352
5
Vágó Imre
348
6
Anga Martin
324

Steaksütő tusa

Zsűritagok száma: 4

Megszerezhető összpontszám: 1000 pont.

Helyezés Versenyző neve Pontszám
1
Berecz Attila
912
2
Cserey István
814
3
Subecz László
764
4
Batta László
762
5
Makai András
756
6
Sütő Tamás
610

És én?

Amennyiben nem látod a neved a helyezettek között, vagy szeretnéd látni a kritériumok szerinti bontást add meg a regisztrációs adataidat és emailben elküldjük a saját pontjaidat részletes bontásban. Helyezést a 6. helyen túl nem adunk ki.

Gasztro utca

Az eseményre kilátogatóknak az alábbi partnereink kínálják a finomabbnál finomabb burgereket.

 
 

Persze az italokról sem feledkeztünk meg.
Kézműves sörök, isteni pálinkák, na és persze a borok szerelmesei is találnak maguknak valót.

 
 

kapcsolat

ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, itt felteheted.